UDPLUK FRA ØVRIGE LANDE:

Aaldering, Pinotage 2012

Stellenbosch, Sydafrika

 

Denne kvalitets-rødvin stammer fra Devon Valley, Stellenbosch, Sydafrika. Vinmarkerne er beliggende 110-160 m.o.h. Jorden er granitholdig.

Vinen er en klassisk Pinotage med aromaer af jordbær, hindbær og granatæble. Den har desuden antydninger af mokka og skovbund, hvilket  tilføjer kompleksitet til den elegante, raffinerede og fyldige smag. Den har ligget 24 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 35% er nye fade.

Aaldering Pinotage 2012 har 15% alc. og er belønnet med dobbelt-gudmedalje Gran d´Or. 

 

Fra samme producent føres nu også rødvinene:

Aaldering, "Lady M" 2014 og

Aaldering, Shiraz 2011 (24 måneder på eg)

Aaldering, Chardonnay 2013

Stellenbosch, Sydafrika

 

Denne vin stammer fra Devon Valley i Stellenbosch. Årgang 2013 har haft optimale klimatiske betingelser, ligesom den har opnået stempel fra ”Enviro Wines” – certificeret blandt de fem bedste vingårde i Sydafrika for miljø-venlige vine.

Druerne håndplukkes. Vinen lagres i 6 måneder på franske barrels.

Vinen har en gylden farve. Det er en tiltalende Chardonnay med en fantastisk aroma af saftige pærer og citrus, krydret med røde ferskner og en let cremethed. 

 

Fra samme producent føres nu også hvidvinen:

Pinotage Blanc 2015

William Cole, Chile:

Mirador, Chardonnay 2016 

 

Druerne til denne hvidvin stammer fra Casablanca Valley, som ligger 28 km. fra Stillehavet. En af verdens førende vinregioner.

 

Dette unikke og kølige mikroklima giver druerne mulighed for optimal udvikling og giver en naturlig syre, som er vigtig ved produktion af høj-kvalitetsvine.

Druerne er håndplukkede.

 
Mirador Chardonnay 2016 har en lys gul farve. Bouqueten byder på aroma af tropisk frugt, banan og honning. Vinen er ung, frisk og med behagelig syre og lang eftersmag af frugt.

Ideel til muslinger parmesan, pasta, hvidt kød og fisk. Bør nydes ved 12-14 grader.

 

William Cole, Chile:

Mirador 2010, Sauvignon Blanc 

 

Druerne til denne hvidvin stammer fra Casablanca Valley, som ligger 45 km. fra Stillehavet. En af verdens førende vinregioner.

 

Det kølige mikroklima giver druerne mulighed for optimal udvikling og giver en naturlig syre, som er vigtig ved produktion af høj-kvalitetsvine.

Druerne er håndplukkede.

 
Mirador Sauvignon Blanc har en strålende gul farve med grønne toner. Bouqueten byder på aroma af grapefrugt, asparges, papaya og grøn chili. Vinen er ung, frisk og afbalanceret i ganen, og den kombinerer citronsyre mineralitet med eksotiske frugter og har en lang og sprød overflade. Let at drikke.

 

William Cole, Chile:

Mirador Selection, Cabernet Sauvignon 2015

 

Druerne til denne rødvin stammer fra Maule Valley, som ligger i den sydlige del af Central Valley. Det er Chiles største vindistrikt. Druerne er håndplukkede.

 

Vinen er lagret 6 måneder på eg.

 

Denne Cabernet Sauvignon har en intens rubinrød farve med violette toner. I bouqueten fornemmes røde og sorte frugter af blommer i perfekt harmoni med hints af krydderier og sort peber. Vinen har en medium krop og bløde tanniner og vedholdenhed. Cabernet Sauvignon 2015 er frisk og frugtagtig.
Ideel som en appetitvækker og til alle kødretter samt til ost.


Anbefalet serveringstemperatur mellem 16-18 ° C.
 

William Cole, Chile:

Mirador Selection, Carmenere 2015

 

Druerne til denne Carmenere stammer fra Colchagua Valley, som ligger 180 km syd for Santiago og har ry som Chiles førende producent af rødvine som bl.a. Carmenere. Druerne håndplukkes.

 

Vinen er lagret i 6 måneder på eg.

 

Mirador Carmenere er krydret og har en intens lys rød og violet farve. Bouqueten byder på modne røde frugter og diverse krydderier. Vinen føles saftig og fløjlsagtig med søde tanniner, der kulminerede med mocca noter. 

 

Ideel til alle slags kød og grillede grøntsager.


Anbefalet serveringstemperatur mellem 16-18 ° C.

William Cole, Chile:

Colombine Grand Reserve, 

Cabernet Sauvignon 2008

 

Columbine Grand Reserve Cabernet Sauvignon fra Maipo Valley, er produceret i begrænset omfang af nøje udvalgte, håndplukkede druer. Produktion af denne elegante vin sker kun i de år, hvor druerne er på deres bedste. Vinen er lagret i 18 måneder i franske egetræsfade. Resultatet er en ekstraordinær sanseoplevelse.

 

Koncentrationen af ​​denne fine Cabernet Sauvignon er fremhævet med sin dybe rubinrøde farve.  Vinen har aroma af røde frugter og brombærmarmelade suppleret af vanilje fra de franske egetræsfade. I ganen får man fornemmelse af blødhed, elegance og balance kombineret med stærke tanniner afsluttende med en lang, god finish.

"Bill", Pinot Noir 2008, Chile.

Denne vin stammer fra Casablanca Valley, samme sted som ovenstående Chardonnay.

Druerne håndplukkes. Vinen lagres i 12 måneder på franske barrels. Bill Pinot Noir produceres i begrænset mængde og er "flagskibet" fra William Cole.

Vinen er rubinrød, og bouqueten har intense noter af modne kirsebær og jordbær. Dertil kommer noter af kokos og vanille, der stammer fra lagringsperioden i små egetræsfade. Bill Pinot Noir er karakteriseret ved frodige røde frugter, med stor længde og imødekommende tanniner, som gør vinen både kompliceret og elegant, men let at drikke.

Bill Pinot Noir 2008 har i 2010 fået sølvmedalje i Decanter World Wine Award og bronze i 7th Annual Wines of Chile Awards.

    

Chardonnay 2013

D.O. Casablanca Valley, Chile

 

Denne vin stammer fra Casablanca Valley, der ligger 28 kilometer fra Stillehavet og produceres af William Cole. Den kølige mikroklima gør det muligt for druerne at opnå optimal modenhed og bevare den naturlige surhedsgrad, der er vigtig i produktion af høje kvalitetsvine.

 

Druerne håndplukkes. Vinen lagres i 10 måneder på franske barrels.

 

Bill Chardonnay 2013 er produceret i begrænset mængde. (1.800 flasker)

 

Vinen har en gylden farve med blide grønne hints. I bouqueten har den elegante komplekse aromaer, tropiske frugter, ferskner og et strejf af vanille.

ALBAMAR

Carmenere 2014, Central Valley, Chile

 

Denne rødvin stammer fra Central Valley, tæt på Casablanca Valley, Chile.

 

Druesammensætningen er 100% Carmenere. Vinen er rubinrød og den er karakteriseret ved en eksplosion af grøn peber og en krydret smag, der blander sig med frugt og bløde tanniner.

 

Albamar Carmenére er velegnet til alle kødretter og bør nydes ved 16-18o.

 

 

ALBAMAR

Chardonnay 2009, Chile

 

Denne hvidvin stammer fra Central Valley, tæt på Casablanca Valley, Chile.

Druesammensætningen er 100% Chardonnay.

 

Vejret i Casablanca Valley er kendt for sit kølige mikroklima med tågede morgener og klare, behagelige dage. Navnet ”Albamar” er en kombination af det allerførste lys og solen ”Alba" og "Mar", som betyder havet. Vinmarkerne og vingården er i nærheden af havet, hvorfor denne vin  er navngivet Albamar.

 

Vinen er strågul, med en intens aroma af ananas, fersken og banan. Frisk frugt og afbalanceret syre. Albamar Chardonnay er velegnet til alle retter med fisk, skaldyr eller lyst kød.

POMPAELO Blanco 2012, Spanien, DO

 

Pompaelo Blanco 2012 er en frisk og attraktiv blanding af 70% Chardonnay
og 30% Viura-druer.


Mosten fra hver druesort er overvåget nøje for at bevare det typiske kendetegn for hver sort. Resultatet er denne blanding, som har en flot balance i sin smag.


Vinen er intens og strålende strå-gul. Den har en duft af intense noter af
tropiske frugter med lyse blomster-agtige antydninger.

Blanco 2012 er frisk og velsmagende med en behagelig lang eftersmag.

                                                     FRANKRIG         ITALIEN       TYSKLAND       Tilbage til forsiden